Bøjlebehandling

Behandling af nedgroede negle/ortonoxi. (Bøjlebehandling)

Jeg vil finde årsagen til, at du har fået en eller flere nedgroede negle. Dernæst vil jeg vurdere hvilken behandling, der vil passe til netop dig.
 
En neglebøjle kan rette neglen op og lindre smerterne omkring neglefalsen. Neglebøjler fremstilles under behandlingen og tilpasses neglen, så trykket i neglefalsen lindres.
 
Der er flere muligheder for at lindre smerter fra nedgroede negle f.eks. kiler vi neglen i siderne så neglen ikke skære sig ned i neglefalsen, derefter er der mulighed for at lægge et isolerende stykke fobvat under neglen.
 
Ved bøjlebehandling skal du være opmærksom på at skoen ikke trykker ind på bøjlen. Ligesom hyppige svømmehalsbesøg kan få bøjlen til at løsne sig. Hvis bøjlen løsner sig eller falder helt af kontakt klinikken.
 
Vær opmærksom på at forud for bøjlebehandling skal neglen klargøres og prisen derfor består af en delbehandling og bøjlepåsætning.
Bøjlebehandling
Pris  kr. 190,-
Bestil tid

Information vedr. journalpligt

Jeg har journalpligt som fodterapeut iflg “Bekendtgørelse om autoriseret sundhedspersoners patientjournaler”. Derfor spørger jeg ind til medicin og sygdomme, som kan have relevans ifht dine fødder. Jeg tager ikke penge for denne journaloptagelse.

Jeg bruger et system til at gemme dine oplysninger, som er godkendt af sundhedsmyndighederne.

Jeg har tavshedspligt som statsautoriseret fodterapeut. Du har som patient ret til at klage til patientklagenævnet samt patientforsikringen, på samme måde som hvis du vil klage over evt andre sundhedspersoner

Kontaktinformation

Klinik for Fodterapi

Telefon 22 46 47 48

E-mail watsonisabel@hotmail.com

Strandparksvej 3

2900 Hellerup

CVR-nummer 37509302Indhold

Åbningstider

Mandag  08.00  - 18.00
Tirsdag08.00  -17.00
Onsdag09.00  -17.00
Torsdag08.00  -17.00
Fredag08.00  -17.00
LørdagLUKKET(åbent efter aftale)
SøndagLUKKET


Copyright © 2021 Klinik for fodterapi og massage v. Isabel Watson

Design og udvikling Acaao